WE OUTSIDE: Bedankt Antwerpse jongeren

oh you wanna know where we at?
WE OUTSIDE!

BAM! Stad Antwerpen, TRIX, Kavka, JC Bouckenborgh, hetpaleis, Het Bos en Jeugdcentrum VIZIT organiseren een gratis flash stadsfestival op het Theaterplein. Dit om de Antwerpse jongeren te bedanken en een hart onder de riem te steken na de woelige pandemie periode. WE OUTSIDE is een out-of-the blue, eenmalig festival in het midden van de stad, met populaire muzikale namen op de line-up, eten van de nieuwste food hotspots, een skate ramp én goodies van van Lockwood. First come, first served! Blink once, en we zijn weer weg.

LINE UP
Dansen doen we op de beats van DC NoisesLizaayDJ NCSpringbreakers SoundystemKevin KofiiBlack Mamba en misschien hebben we wel nog een andere muzikale verrassing in petto. Van al dat dansen krijg je natuurlijk dorst, maar daar komt de bar van hetpaleis (hetgeluk) je graag bij helpen. Eten doen we met Tantines, dé nieuwe streetfood hotspot op de Turnhoutsebaan met heerlijke, authentieke smaken én met Streatwise Jianbing Peking Crêpes, een streetfood classic om van te smullen.

PRAKTISCH
WE OUTSIDE is een cashless event. Food & drinks betaal je dus best met de bankkaart. Eigen drank en eten zijn niet toegelaten. Toiletten zijn aanwezig op het Theaterplein. Toegang is helemaal gratis.

ZERO TOLERANCE
WE OUTSIDE is een event voor iedereen. We tolereren dan ook geen enkele vorm van racisme, vandalisme, seksisme, homofobie, transfobie, ageism, fat shaming, geweld, verbale agressie, druggebruik of diefstal.

Tijdens het evenement kunnen opnames gemaakt worden door de organisatie en partners. Alle bezoekers geven bij binnenkomst stilzwijgend toestemming aan de organisatie om deze videobeelden en foto-opnames te verveelvoudigen, openbaar te maken en/of te exploiteren.

Datum

nov 03 2021
Expired!

Tijd

14:00 - 20:00