Boost your life is een project waarbij we ons richten op gelijkwaardigheid.
Met ‘Boost Your Life’versterken we jongeren in verschillende aspecten van hun leven en voorzien we ruimte om te ontdekken wat ze graag doen.

We creëren verbinding tussen jongeren onderling en hun omgeving. We zoeken in de buurt naar mensen die jongeren met hun vragen kunnen helpen, zo leren ze elkaar kennen en stimuleren we hen om elkaar te helpen en hulp te vragen. We werken aan een open houding bij jongeren om over alles met elkaar te kunnen praten.

FACEBOOK  //  INSTAGRAM // TIKTOK

DE 'BOOST YOUR LIFE'-PROJECTEN

SAFE SPACE

Wil je je eigen ding doen op een veilige plek? Heb je behoefte aan mindfulness, of wil je liever gewoon een babbeltje doen? Dan kan je zeker bij ons terecht.  

Elke woensdag van 14u tot 20u staat het jeugdhuis en het BYL lokaal klaar met een warm welkom voor gezelligheid en workshops. Dit is ook een plek waar je gerust kan hangen en studeren.

ART CAVE

Wil je je graag creatief uiten maar je hebt er niet de plaats en/of het budget voor, of je weet niet waaraan en waaraf?  Ben je opzoek naar iets toegankelijk? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Bekijk onderaan ons aanbod. 

EVENTS

Wij doen ook hele leuke events en samenwerkingen met BYL.
hou zeker onderaan de activiteiten en onze social media in het oog !

Geïnteresseerd of nog vragen?