Boost your life is een project waarbij we ons richten op gelijkwaardigheid.
Met ‘Boost Your Life’versterken we jongeren in verschillende aspecten van hun leven en voorzien we ruimte om te ontdekken wat ze graag doen.

We creëren verbinding tussen jongeren onderling en hun omgeving. We zoeken in de buurt naar mensen die jongeren met hun vragen kunnen helpen, zo leren ze elkaar kennen en stimuleren we hen om elkaar te helpen en hulp te vragen. We werken aan een open houding bij jongeren om over alles met elkaar te kunnen praten.

FACEBOOK  //  INSTAGRAM // TIKTOK

DE 'BOOST YOUR LIFE'-PROJECTEN

SAFE SPACE

Wil je je eigen ding doen op een veilige plek? Heb je behoefte aan mindfulness, of wil je liever gewoon een babbeltje doen? Dan kan je zeker bij ons terecht.  

Elke woensdag van 14u tot 20u staat het jeugdhuis en het BYL lokaal klaar met een warm welkom voor gezelligheid en workshops. Dit is ook een plek waar je gerust kan hangen en studeren.

ART CAVE

Wil je je graag creatief uiten maar je hebt er niet de plaats en/of het budget voor, of je weet niet waaraan en waaraf?  Ben je opzoek naar iets toegankelijk? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Bekijk onderaan ons aanbod. 

EVENTS

Wij doen ook hele leuke events en samenwerkingen met BYL.
hou zeker onderaan de activiteiten en onze social media in het oog !

ZOMERPARK: READ AND RELAX

Kom en geniet met ons van een ontspannende en gezellige leeservaring in het Zomerpark! 🌺

Laat de stress van de dag achter je en laat je meevoeren door de betoverende werelden die tussen de pagina’s verscholen liggen. Will staat elke woensdag in Juli klaar om de sessie in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat je je helemaal kunt onderdompelen in je boek.
We beginnen om 13u30 met kennismaken, en tussendoor is er ruimte om gezelschapsspelen te spelen. Kom zeker langs !

Klik hier om je in te schrijven!

ZOMERPARK: WORKSHOP SLAM POETRY

Wil je graag Slam poetry leren? Kom en schrijf je in op onze gratis 3-delige slam-poetry workshop op 2, 9 en 16 augustus, telkens van 14u tot 16u.

 

Samen met Anna leer je op verschillende leuke manieren schrijven, en kan je ook op 19 augustus meedoen aan onze open mic!

Klik hier om je in te schrijven!

 

COMING SOON: WORKSHOP HENNA

Geïnteresseerd of nog vragen?