Boost your life is een project waarbij we ons richten op de meest kansarme en gediscrimineerde jongeren in onze samenleving. Met ‘Boost Your Life’versterken we jongeren in verschillende aspecten van hun leven en voorzien we ruimte om te ontdekken wat ze graag doen.

 

We creëren verbinding tussen jongeren onderling en hun omgeving. We zoeken in de buurt naar mensen die jongeren met hun vragen kunnen helpen, zo leren ze elkaar kennen en stimuleren we hen om elkaar te helpen en hulp te vragen. We werken aan een open houding bij jongeren om over alles met elkaar te kunnen praten.

de 'Boost Your Life'-projecten

Holistic healing

Hier gaan we te werk met yoga, mindfulness, medidatie en klankschaaltherapie. Dit gaat over controleren en positief kanaliseren van de gevoelens van jongeren. Het boosten van zelfvertrouwen doormiddel van therapie en yoga. Beide 2x per maand vanaf maart..

Marielle's bookclub

Marielle Franco was lid van de gemeenteraad van Rio de Janeiro, sociologe, feministe, socialist en mensenrechtenactiviste en LGBTQ-rechtenactiviste.

We eren haar en vernoemen onze boekenclub naar haar met als doel kritisch denkende jongeren te creëren en uit te dagen.

Podcast

BYL zal een podcast creëren waar we  praten over verschillende onderwerpen en met verschillende mensen uit onze gemeenschap, waaronder professionals en de jeugd. We willen de stem van de jeugd versterken

 

In samenwerking met City Pirates en Stamp Media 

Ken uw rechten kamp

Jongeren laten kennismaken met hun rechten op een interactieve manier. We verplaatsen ons van locatie naar locatie. Later hier meer informatie over.

tuinieren

Je tiener overtuigen om hun telefoon te dumpen en samen met jou in de bloembedden te komen graven lijkt misschien een gok, maar als je de kans, het juiste gereedschap en de aanmoediging geeft, zal je tiener misschien merken dat ze van tuinieren houden. Of het nu gaat om bloemen of groenten, de zorg voor planten helpt tieners om verantwoordelijkheid te ontwikkelen. Ze krijgen een gevoel van voldoening en zelfvertrouwen als ze kleine scheuten in volle bloei brengen. 

humans of merksem

Jongeren worden ondergedompeld in de wereld van fotografie, en gebruiken dit als middel om zich kritisch te uiten omtrent verschillende maatschappelijke thema’s. Dit wordt gratis gegeven door Stamp Media

Geïnteresseerd of nog vragen?