ZAALHUUR

Eerst en vooral; als jongerencentrum zijn we er voor de jeugd.
Het faciliteren van activiteiten voor en door jongeren is ons hoofddoel. Het verhuren van onze zalen mag dit niet in de weg staan. 

Dat gezegd zijnde; kijken we graag samen met jou naar wat mogelijk is en zorgen we graag voor een geslaagd event!

We verhuren drie zalen voor verschillende doeleinden: vergaderingen, repetities, fuiven, kinderfeestjes, privéfeesten, team- & klasbuildings, opleidingen, workshops & meer…

Twee grotere zalen in de ‘linkerremise’ en één kleinere zaal in de ‘rechterremise’. De andere zalen zijn exclusief voor onze hoofdactiviteit; jeugdwerk.

WAARVOOR KAN JE DE ZAALTJES HUREN?

FUIVEN

JC Bouckenborgh is een uiterst geschikte locatie om kleinschalige fuiven te geven. We verhuren dan ook met veel plezier onze ontmoetingsruimte op een vrijdag- of zaterdagavond aan jeugdverenigingen of een groepje jongeren.

PRIVéFEESTEN

Op zoek naar een zaal voor een communie-, lente-, huwelijks-, verjaardagsfeest? Of misschien een jubileum?

We bekijken graag samen wat we voor jou kunnen betekenen!

KINDERFEESTJES

Slagroom op het plafond, al het speelgoed uit de kast. De vloer vol kruimels, slingers, ballonnen, inpakpapier,.. Kortom een puinhoop ! Een feestje voor je oogappel? Natuurlijk! Maar liever elders? Bij ons kan je op woensdagmiddag een zaaltje, inclusief geluidsinstallatie en keuken, huren voor amper €20! 

Verder hebben we een lijst van leuke spullen die je kan lenen aan zeer democratische prijzen. 

PRAKTISCH

WANNEER

Dinsdag en woensdag

tussen 09u en 19u en 20u – 23.30u.

Donderdag

tussen 09u en 17u en 20u – 23.30u

Vrijdag

Doorlopend tussen 09u – 23.30u

INFRASTRUCTUUR

De ruimtes die wij ter beschikking stellen zijn polyvalente zalen die – zoals de naam prijs geeft – voor verscheidene doeleinden gebruikt worden. Omdat onze zaaltjes vaak druk bezet zijn, kan er niets blijven staan. Al het materiaal moet terug meegenomen worden. Wij beschikken overigens niet over eigen muziekinstrumenten of kabels. Zelf meebrengen is dus de boodschap.

Prijs

De prijs hangt af van enkele factoren. Om te weten te komen wat jouw groep moet betalen om een zaaltje te huren, kan je terecht op info@bouckenborgh.be

HUISREGLEMENT

PARKEREN

Parkeren is absoluut verboden in het park (op politiebevel!), lossen & laden is wel toegestaan.

 

Je kan wel parkeren op de volgende plaatsen:

-> Bredabaan

-> Broeder Frederikstraat

Vlak naast de kerk is een klein straatje waar je kan parkeren.

-> Parking van de bibliotheek

Vlak over Bouckenborghpark is een klein straatje, genaamd de Rustoordstraat. Dit komt uit op een begraafplaats. Aan de bibliotheek is er parkeerplaats. Let wel! Hier is het betalend parkeren.

-> Parking Shurgard

Rij Bouckenborghpark voorbij. Na 300 meter heb je verkeerslichten. Net achter die verkeerslichten rechts is een ingang voor “Shurgard” daar zijn enkele parkeerplaatsen. Je bent dan nog op 3 minuten wandelafstand van het gebouw.

 

Let op: kijk zelf na of je de parkeerschijf moet leggen of je moet betalen.

 

Een beter alternatief om JC Bouckenborgh te bereiken is met het openbaar vervoer. Het JC is gemakkelijk bereikbaar met verschillende bussen en met de tram. En voor de sportievelingen onder ons, is er natuurlijk ook nog altijd de mogelijkheid van de fiets. Je fiets kan perfect gestald worden in onze fietsenstallingen.