Concert: Piffy

Beleef deze zomer de magie van live muziek in ons Zomerpark! Elke dinsdagavond om 20:30 uur presenteren wij een reeks fantastische concerten, met muziek voor iedereen. Onder onze sfeervolle stretchtent creëren we een gezellige ambiance, ongeacht het weer. Slecht weer houdt ons niet tegen – kom genieten van de muziek en de goede sfeer!

Dinsdag 6 augustus:

Piffy is geen popster.
Ze is de moeder van tekst en de dochter van beats, schrijft soepele melodieën en slaat grote kicks. De perfecte muziek om tegelijkertijd op te dansen en te huilen.

Er is niemand zoals iemand anders. Hoewel ze gelooft dat een piffer iemand is die net zo hard voelt en net zoveel geeft als zij. Een piffer heeft het brein van een nerd en de ogen van een kind, het vermogen om een expressieve introvert te zijn of een onhandige entertainer met onhandige ledematen die overal heen gaan.

Piffy is artist in residence bij Trix (Antwerpen) waar ze in februari ’23 de afterparty speelde voor Caroline Polachek. Dit werd gevolgd door een show in Het Bos (Antwerpen) tijdens een evenement van radiostation We Are Various. Na een pauze van een paar maanden schrijft ze nu met verschillende artiesten en plant ze binnenkort een eerste release.

In 2022 speelde ze op Sardien, Overlast Antwerpen en Het Clubhuis (NL), een creatieve ruimte die deel uitmaakt van het Welcome to the Village festival in Leeuwarden.

Datum

aug 06 2024

Tijd

08:00

Locatie

Zomerpark
Bouckenborgh Park