Concert: Frango

Beleef deze zomer de magie van live muziek in ons Zomerpark! Elke dinsdagavond om 20:30 uur presenteren wij een reeks fantastische concerten, met muziek voor iedereen. Onder onze sfeervolle stretchtent creëren we een gezellige ambiance, ongeacht het weer. Slecht weer houdt ons niet tegen – kom genieten van de muziek en de goede sfeer!

Dinsdag 2 juli: 

Frango is een dynamische groep muzikanten uit Antwerpen die een unieke stijl van rock, pop en alternatieve muziek creëert. Met hun poëtische teksten, catchy melodieën en krachtige instrumentale arrangementen, zullen ze je gegarandeerd in vervoering brengen en je laten dansen tot de vroege uurtjes.

De band schrijft hun eigen nummers en weet het publiek keer op keer aan het dansen te krijgen met hun energieke en dansbare muziek. Frango brengt een prachtige mix van stijlen die naadloos in elkaar overlopen en weet hierdoor een breed publiek aan te spreken.

De combinatie van een virtuoze lead viool, gecombineerd met strakke gitaarriffs, opzwepende ritmes en een diepe, warme stem is de perfecte mix voor een avond vol plezier.

Of je nu een doorgewinterde muziekliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe favoriete band, Frango is zeker de moeite waard om te ontdekken. Hun live-optredens zijn een onvergetelijke ervaring waarvan hun muziek je zeker zal raken en inspireren.

Datum

jul 02 2024

Tijd

20:00

Locatie

Zomerpark
Bouckenborgh Park