Bas Birker invites Seppe Toremans

Voor onze comedy avonden nodigde Bas Birker enkele bevriende en bekende (en minder bekende) comedy artiesten uit.
Bas Birker ontvangt, warmt het publiek op, nodigt enkele open mic’ers op het podium uit en introduceert, op 13/7, Seppe Toremans.

Voor deze comedy avonden is reserveren vereist, waarbij een kleine bijdrage van 5 euro wordt gevraagd, die later wordt omgezet in drankjetons.

Reserveren via link:
Zomerpark 2023 – Bas Birker invites … Seppe Toremans Tickets, don, 13 jul. 2023 om 20:00 | Eventbrite

 

Over Seppe:

Seppe Toremans staat al meer dan twee decennia (hij verschiet daar zelf ook van) op het podium als comedian. Hij is drievoudig finalist van Humo’s Comedy Cup en een vaste waarde in de Vlaamse comedy scene.

Naast het podium bedenkt en schrijft Seppe tv-programma’s. Bij productiehuis Shelter werkte hij onder andere mee aan ‘Wat Als?’ seizoen 2 en 3, en stond hij als eindredacteur mee aan het roer van vier seizoenen ‘Hoe zal ik het zeggen?’. Beide programma’s wonnen een International Emmy Award. Op dit moment werkt hij bij productiehuis Caviar aan twee eigen projecten, maar die plannen blijven nog even geheim.

In de zomer van 2021 kocht Seppe een loop station en begon hij te experimenteren met ritmes, muziek en zang in zijn comedy set. Dat werd een fijne ontdekkingstocht waarbij zijn liefde voor schrijven en spelen alleen maar groeide. Ondertussen is die muziek niet meer weg te denken uit zijn set en combineert hij eigen nummers met stand-up comedy over augurken, buurtvergaderingen, parfum reclames en het liefdesleven van octopussen, maar vooral over hoe moeilijk hij alles soms maakt in zijn eigen hoofd. Hij hoopt dat mensen zichzelf daarin herkennen en huiswaarts trekken met het gevoel: “Hey, ik ben niet alleen.” Voor Seppe hopelijk een gevoel in twee richtingen, dat lijkt hem een win-win.

Hij werkt volop aan een eerste avondvullende show, voorzien voor theaterseizoen ’24 – ’25.

Datum

jul 13 2023
Expired!

Tijd

20:00 - 22:00

Locatie

Zomerpark
Bouckenborgh Park
Categorie