Bas Birker invites Jens Dendoncker

Voor onze comedy avonden nodigde Bas Birker enkele bevriende en bekende (en minder bekende) comedy artiesten uit.
Bas Birker ontvangt, warmt het publiek op, nodigt enkele open mic’ers op het podium uit en introduceert, op 24/8, Jens Dendoncker.

Voor deze comedy avonden is reserveren vereist, waarbij een kleine bijdrage van 5 euro wordt gevraagd, die later wordt omgezet in drankjetons.

Reserveren via link:
https://www.eventbrite.be/e/tickets-zomerpark-2023-bas-birker-invites-jens-dendoncker-648796296187

Over Jens

Jens Dendoncker werd bij het grote publiek bekend in het voorjaar van 1997, toen hij op de receptie van zijn eerste communie een paar sketches bracht waarin hij zelf alle typetjes vertolkte. Dit bezorgde hem in de jaren die volgden een cultstatus in het noordoosten van Zuid-West-Vlaanderen. Hoewel iedereen moest toegeven dat de jonge Dendoncker een van de meest veelzijdige comedytalenten was sinds Yves Leterme, zou het hem toch nog een kleine twintig jaar kosten om Humo’s Comedy Cup te winnen.

Van toen af aan ging het pas echt hard voor de aimabele stand-up comedian uit Moen: hij tourde met zijn eerste zaalshow ‘Bang van Dendoncker’ door heel Vlaanderen en Nederland en werd een graag geziene gast in panelshows op TV. In 2017 presenteerde hij het met een Emmy bekroonde verborgen cameraprogramma ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen’. Tussen in werd hij ook een van de meest gelezen auteurs van erotische Justin Bieber fanfiction.

Tegenwoordig houdt Dendoncker zich nog steeds bezig met TV: een brutaal spelprogramma (‘Wie Zoekt Die Wint’) en een politiek debatprogramma (‘The Masked Singer’). Ook schrijft hij aan een boek, een nieuwe zaalshow en sinds kort aan een bio-tekst. Kortom, het leven lacht Dendoncker toe en hij lacht beleefd terug, want zo is ie wel.

Datum

aug 24 2023
Expired!

Tijd

20:00 - 22:00

Locatie

Zomerpark
Bouckenborgh Park
Categorie