Bas Birker invites Amelie Albrecht

Voor onze comedy avonden nodigde Bas Birker enkele bevriende en bekende (en minder bekende) comedy artiesten uit.
Bas Birker ontvangt, warmt het publiek op, nodigt enkele open mic’ers op het podium uit en introduceert, op 27/7, Amelie Albrecht.

Voor deze comedy avonden is reserveren vereist, waarbij een kleine bijdrage van 5 euro wordt gevraagd, die later wordt omgezet in drankjetons.

Reserveren via link:
https://www.eventbrite.be/e/tickets-zomerpark-2023-bas-birker-invites-amelie-albrecht-648752595477

Over Amelie

In 2018 won Amelie Albrecht (°1993) Humo’s Comedy Cup en ging ze voluit voor haar comedy carrière. Een jaar later schopte ze het tot in de finale van ‘De Slimste Mens’ en werd ze de vaste sidekick in het programma ‘De Cooke & Verhulst Show’. 2020 vergeten we, maar in 2021 ging ze in première met haar eerste zaalshow ‘Zwaar Leven’.

Pers over ‘Zwaar Leven’

“Ze is op haar best wanneer ze – leunend op haar microfoonstandaard – een taboe verbrijzelt met een mening die zo messcherp en goudeerlijk is dat het hilarisch wordt.” (Focus Knack)
“Albrecht heeft alles – goede timing, veel zelfrelativering, een dictie met groeipotentieel, een heldere blik en een goed hart dat ze flink inpakt in rood fluweel en afschermt met een groot bierglas – om uit te groeien tot een stand up comedian die eigenlijk te moe is om zich uit te sloven als wereldverbeteraar maar
dat dankzij haar rake en geestige observaties wél is.” (Focus Knack)

 

Amelie Albrecht over hippe eetbars – YouTube

 

Datum

jul 27 2023
Expired!

Tijd

20:00 - 22:00

Locatie

Zomerpark
Bouckenborgh Park
Categorie