UNDERGROUND

Stap uit de schijnwerpers en duik in de diep verborgen wereld van UNDERGROUND. Op vrijdag 8 maart 2024 opent UNDERGROUND voor de allereerste keer zijn deuren. We verwelkomen jullie graag vanaf 21 uur voor een avond vol onontdekte ruwe parels van muzikaal talent. UNDERGROUND is speciaal voor degenen die streven naar meer dan alleen het oppervlakkige, en zich graag wagen aan het onbekende.
 
UNDERGROUND is een reis naar de kern van authentieke van Funk, Deep House, Techno, Disco, Soul, Acid en Garage muziek, waar elk geluid een verhaal vertelt en elke beat een emotie oproept. Elke editie zal een afzonderlijke reis zijn richting een steil die we samen zullen verkennen. Deze editie brengt een eerbetoon aan moderne funky house beats en dromerige Electro verzorgd door jong, lokaal talent dat de scene nieuw leven inblaast.
 
Ontsnap aan de drukte en laat jezelf onderdompelen in een vibe die alleen UNDERGROUND kan bieden. Laat je zorgen achter je terwijl we samen dansen tot in de vroege uurtjes…
Iedereen is welkom om deel uit te maken van deze bijzondere ervaring. Dus kom langs, ontdek en beleef de essentie van echte muziek.
 
*DJ’s*
 
21:00 – 23:00: TBA
23:00 – 01:00: TBA
01:00 – 03:00: TAB
 
*Datum:* Vrijdag 8 maart 2024
*Tijd:* 21:00 – 03:00
*Locatie:* Bredabaan 559, Merksem, Belgium
*Prijs:* Gratis
 
Bij UNDERGROUND is iedereen welkom en streven we ernaar dat alle aanwezigen zichzelf kunnen zijn, vrij van enige vorm van onveiligheid. We hebben geen tolerantie voor seksisme, racisme, intimidatie of geweld.

Datum

mrt 08 2024
Expired!

Tijd

21:00

Locatie

jc bouckenborgh
Merksem
Categorie