Merksem feest en zingt

Merksem Feest en Zingt is een feest ter gelegenheid van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap 

Vanaf 16 uur is er een speels en creatief aanbod te ontdekken voor de hele familie. Vanaf 20 uur tot middernacht verschuift de aandacht naar het podium, waar Vlaanderen Zingt je in de sfeer brengt met heel wat meezingklassiekers.

 

16 uur | Merksem Feest Junior

Van 16 tot 19.30 uur staan de jongsten centraal met een muzikaal en creatief programma. Verwacht je aan:

  • Kinderkaraoke: toon je zangtalent en zing mee met de leukste liedjes.
  • Drumcaravan: drum naar hartenlust op een elektrisch drumstel.
  • Reuze zeepbellen: wie blaast de grootste bellen?
  • En… knutselworkshops, een ballonnenclown, springkasteel en meer!

Terwijl de kinderen zingen, dansen en spelen, geniet je van een drankje bij de zomerbar van Jongerencentrum Bouckenborgh of stil je je honger bij 1 van de foodtrucks.

Haal je gratis ijsje op

In het zomernummer van MXM vind je een kleurplaat die je kan uitknippen, inkleuren en inruilen tijdens Merksem Feest en Zingt voor een gratis ijsje. Met de tekeningen maken we een kleurrijke slinger.

Het zomernummer valt in de voorlaatste week van juni in je bus. Heb je MXM niet gekregen of ben je met meerdere kinderen thuis? Je vindt de kleurplaat ook als aparte flyer in bibliotheek Park en in het districtshuis.

20 uur | Merksem Zingt

Om 20 uur gaan alle tafels en stoelen aan de kant, want dan nodigt Vlaanderen Zingt je uit om uit volle borst mee te zingen met Vlaamse en internationale klassiekers. Wil je alvast oefenen? Bekijk hier binnenkort het volledige programma.

Datum

jul 05 2024

Tijd

16:00 - 23:55

Locatie

Zomerpark
Bouckenborgh Park
Categorie