Latin Power Dance

Kom en laat je innerlijke danser los tijdens de opzwepende Latin Power Dance in het adembenemende Park Bouckenborgh! 💃🔥

Wees gereed om te bewegen, te zweten en je energie te laten stromen tijdens deze onvergetelijke dansactiviteit, elke woensdag in de maand juli. Nadya, onze enthousiaste begeleidster, staat klaar om je mee te nemen op een dynamische en passievolle reis door de wereld van de Latijns-Amerikaanse dans.

Het adembenemende Park Bouckenborgh vormt het perfecte decor voor deze dansbeleving. De zomerse ambiance en de betoverende omgeving zullen je enthousiasme alleen maar vergroten. Het maakt niet uit of je komt met vrienden, familie of helemaal alleen, we creëren samen een levendige en positieve sfeer waarin iedereen zich welkom voelt.

Kom en versterk je lichaam, verleg je grenzen en beleef een onvergetelijke tijd vol muziek en beweging. Latin Power Dance is niet alleen een activiteit, maar ook een gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, jezelf uit te drukken en een vreugdevolle danservaring te delen.

Dus markeer elke woensdag in juli in je agenda en wees klaar om je te laten meeslepen door de Latijns-Amerikaanse danspassie. Nadya en het hele team staan te popelen om je te verwelkomen en samen een bruisende avond vol dansplezier te beleven.

Datum

jul 05 2023
Expired!

Tijd

19:30 - 20:30

Locatie

Zomerpark
Bouckenborgh Park
Categorie