Kunstfabriek

Kunstfabriek 2.0 deze zomer voor ‘t eerst in Merksem! Creatief en technologisch aan de slag met das Kunst in samenwerking met JC Bouckenborgh.

Een week lang samen kunst maken, zich verdiepen in diverse technieken en kennis maken met nieuwe technologie, dat is waar Kunstfabriek 2.0 voor staat.

Tijdens de zomervakantie staan jonge kunstenaars en enthousiaste vrijwilligers een hele week klaar met een grote gereedschapskist en een hoofd vol maffe ideeën om kinderen van het 4de tot en met het 6de leerjaar een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Naast een heleboel materiaal zijn in de ‘2.0 edities’ ook technologische tools aanwezig. Ontwerp je eigen sticker met een snijplotter, graveer je zelfportret in hout, construeer je eigen personages en laat ze tot leven komen met een lasercutter, ontdek de mogelijkheden van een 3D printer of print je eigen vlag met de heat press. Laat je fantasie de vrije loop en creëer samen met je fabrieksmaatjes en vindingrijke begeleiders elke dag de meest wonderlijke dingen.

wanneer?
5-9 juli — schrijf je in!

Datum

jul 05 - 09 2021
Expired!

Tijd

All Day