After work

Stap uit de schijnwerpers en duik in de diep verborgen wereld van UNDERGROUND. Op vrijdag 26 juli 2024 doen we weer van UNDRGROUND, dit keer in het Zomerpark. We verwelkomen jullie graag vanaf 17 uur voor een avond vol onontdekte ruwe parels van muzikaal talent. UNDERGROUND is speciaal voor degenen die streven naar meer dan alleen het oppervlakkige en zich graag wagen aan het onbekende.

Deze editie wordt verzorgd door DJ WRDS. WRDS zorgt voor muziek in de vorm van bevriende DJ’s. Zij zullen ervoor zorgen dat er de hele avond gedanst kan worden. (Instagram: dj_wrds)

*DJ’s:*
17u – 19u: TBA
19u – 21u: TBA
21u – 23u: TBA
23u – 01u: TBA
01u – 03u: TBA

Ontsnap aan de drukte en laat jezelf onderdompelen in een vibe die alleen UNDERGROUND kan bieden. Laat je zorgen achter je terwijl we samen dansen tot in de vroege uurtjes…
Iedereen is welkom om deel uit te maken van deze bijzondere ervaring. Dus kom langs, ontdek en beleef de essentie van echte muziek.

*Datum:* Vrijdag 26 juli 2024
*Tijd:* 21:00 – 03:00
*Locatie:* Zomerpark JC Bouckenborgh

Bij UNDERGROUND is iedereen welkom en streven we ernaar dat alle aanwezigen zichzelf kunnen zijn, vrij van enige vorm van onveiligheid. We hebben geen tolerantie voor seksisme, racisme, intimidatie of geweld.

Datum

jul 26 2024

Tijd

20:00

Locatie

Zomerpark
Bouckenborgh Park